Sposób przygotowania:
Brownies z migdałami i orzechami
Roztopić czekoladę z masłem mieszając aby nie przypalić.
Dodać cukier, wymieszać i przestudzić. Orzechy włoskie, daktyle i migdały pokroić na drobne kawałki nożem.
Jajka roztrzepać widelcem i wlać wystudzoną masę czekoladową, wymieszać.
Migdały, orzechy, daktyle pokroić nożem na małe kawałki i wsypać razem z mąką i proszkiem do pieczenia do masy.
Dodać cukier, wymieszać i przestudzić. Orzechy włoskie, daktyle i migdały pokroić na drobne kawałki nożem.
Jajka roztrzepać widelcem i wlać wystudzoną masę czekoladową, wymieszać.
Migdały, orzechy, daktyle pokroić nożem na małe kawałki i wsypać razem z mąką i proszkiem do pieczenia do masy.
Całość wymieszać i przekładać do foremek na muffinki wyłożone papilotami.
Wstawić do piekarnika i piec około 15 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Wstawić do piekarnika i piec około 15 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.