Sposób przygotowania:
Cappuccino 5
Biszkopt: Białka ubić na sztywno, dodać cukier, ubijając dodawać po 1 żółtku. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao, dodawać po trochę do białek, mieszać drewnianą łyżką. Piec ok. 20 min w temp. 180 stopni. Kokos: Białka ubić na sztywno, dodać cukier, kokos i śmietanę, ubić, wylać na blachę, piec ok 30 min w temp. 170 stopni. Krem Cappuccino: Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać 1/2 szklanki mleka, dodać budyń, mąkę i dokładnie wymieszać. Pozostałe mleko zagotować, dodać masę żółtkową i ugotować jak budyń, odstawić do wystygnięcia. 1/2 kostki masła utrzeć dodając zimną masę budyniową i kawę cappuccino.Biszkopt przekroić na pół. Układamy: Biszkopt, dżem wiśniowy, kokos, masa, biszkopt, polewa.