Sposób przygotowania:
capuccino
biszkopt; białka ubić na sztywną pianę .dodać żółtka i cukier, a następnie mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao.ciasto piec w tem. 160*C ciasto kokosowe;białka ubić z cukrem.dodać kokos i proszek do pieczenia i lekko wymieszać łyżką.piec na blaszce wyłożonej pergaminem w tem 150*C. krem:odlać pół szkl, mleka i wymieszać w nim obydwie mąki.pozostałe mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym i wlać rozrobioną mąkę.budyń ostudzić. utrzeć margarynę i dodawać po łyżce budyniu.na koniec wsypać kawę capuccino i wymieszać.biszkopt przeciąc na dwa blaty i przekładać:biszkopt, krem, ciasto kokosowe,krem i biszkopt.można też biszkopt pozostawic w całości , posmarować go kremem i przykryć ciastem kokosowym ,wierzch posmarować polewą czekoladową.