Sposób przygotowania:
Ciasto kawowo - kokosowe
Ciasto czekoladowe Ubić pianę z białek pod koniec dodać cukier i żółtka całość dobrze wymieszać.Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i kakao i przesiane dodać do ubitej piany. Piec 30 minut w temp 160 . Upieczone ciasto przekroić na 2 placki. Ciasto kokosowe Białka ubić z cukrem. Dodać kokos z proszkiem i lekko wymieszać. Piec na złoty kolor w temp.180 przez 30 minut. Masa Jedną szklankę mleka zagotować z cukrem waniliowym i cukrem zwykłym. W drugiej szklance wody rozpuścić budyń żółtka i mąkę dodać do gotującego się mleka ugotować budyń. Ostudzić- utrzeć masło dodać przestudzony budyń i kawę Przełożenie ciasta Ciasto czekoladowe - połowa masy - ciasto kokosowe - połowa masy - ciasto czekoladowe
marietta