Sposób przygotowania:
Ciasto toffi
Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić je na dwie równe części.
Dwie prostokątne formy posmarować margaryną i wyłożyć papierem do pieczenia.
Ciasto przenieść do form i piec ok. 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stop. C.
Śmietanę ubić na puszystą masę.
Nastepnie dodać do niej wcześniej rozpuszczoną żelatynę.
Kremem śmietankowym przełożyć dwa upieczone i ostudzone placki.
Na wierzchu ciasta rozsmarować ugotowane mleko z puszki tzw. toffi.
Posypać posiekanymi orzechami.
Dwie prostokątne formy posmarować margaryną i wyłożyć papierem do pieczenia.
Ciasto przenieść do form i piec ok. 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stop. C.
Śmietanę ubić na puszystą masę.
Nastepnie dodać do niej wcześniej rozpuszczoną żelatynę.
Kremem śmietankowym przełożyć dwa upieczone i ostudzone placki.
Na wierzchu ciasta rozsmarować ugotowane mleko z puszki tzw. toffi.
Posypać posiekanymi orzechami.