Sposób przygotowania:
Comber z królika z pęczakiem i warzywami
Comber wytrybuj z kości tak aby schab i płat mięśni z brzucha pozostały połączone, mięso dopraw solą i przyprawami. Do mięsa z indyka dodaj pokruszone grzyby, posiekany szczypiorek, sól i pieprz, całość dokładnie wyrób. Na folię spożywczą wyłóż płaty z królika a na nie porcję mięsa indyczego i dokładnie zawiń, tak powstałą roladkę szczelnie i ciasno zawiń w folie spożywczą a potem gotuj przez 30 min.
Pęczak zalej wywarem i gotuj pod przykryciem, pod koniec gotowania dodaj pokrojone i podduszone na maśle warzywa, całość gotuj do miękkości. Dobrze schłodzoną roladkę wyjmij z foli i obsmaż na patelni na złoty kolor, po czym pokrój w plastry i podawaj z pęczakiem.
Pęczak zalej wywarem i gotuj pod przykryciem, pod koniec gotowania dodaj pokrojone i podduszone na maśle warzywa, całość gotuj do miękkości. Dobrze schłodzoną roladkę wyjmij z foli i obsmaż na patelni na złoty kolor, po czym pokrój w plastry i podawaj z pęczakiem.