Sposób przygotowania:
Czekoladowo-bananowy wieniec
Banany rozgnieść widelcem i wymieszać z łyżeczką soku z cytryny. Papkę przełożyć do wysokiego naczynia i dodać jaja, olej, rozpuszczoną w wodzie kawę, mleko oraz ekstrakt z wanilii. W osobnej misce przesiać mąkę z pozostałymi suchymi składnikami. Wymieszać łyżką składniki suche z mokrymi. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką formy. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec przez 50 minut w 190 stopniach. Pozostawić w gorącym, wyłączonym piekarniku przez 5-10 minut. Ciasto wyjmujemy z formy po ostudzeniu.
elzbieta8960
luna
Natala1210
evita0007
dynia33c
POTEM ZDAM RELACJĘ.
Sarenka
Czekam niecierpliwie i trzymam kciuki :))
dynia33c
Ale jak dla mnie za dużo kakao następnym razem dodam o połowę mniej.
POLECAM!!!!
margolata
dynia33c
OJ UDA SIĘ UDA BO TO NAJŁATWIEJSZA BABECZKA NA ŚWIECIE.