Sposób przygotowania:
Czosnkowy schab z rękawa
Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy pozostałe zioła i przyprawy. .Wszystko razem mieszamy i zalewamy olejem lub oliwą, do uzyskania gęstej masy. Schab wkładamy do rękawa do pieczenia. Masą smarujemy schab w rękawie, zawiazujemy i odkładamy do lodówki na noc.
Piekarnik rozgrzewamy do 180st. wkładamy rekaw do piekarnika (na brytfance) pieczemy ok 60min. Pare razy rekaw ze schabem odwracamy zeby sie równo upiekł i soki przemieszczały. Wyjmujemy i kroimy pachnace mięso na plastry.
Piekarnik rozgrzewamy do 180st. wkładamy rekaw do piekarnika (na brytfance) pieczemy ok 60min. Pare razy rekaw ze schabem odwracamy zeby sie równo upiekł i soki przemieszczały. Wyjmujemy i kroimy pachnace mięso na plastry.
Henia
msewka
wedith1
A.B.
kinga
Jojo
eli_555
misia53
evita0007
http://vivalavita.pl/przepis/wielkanocnyschabwziolach-724.html