Sposób przygotowania:
Dama nad brzegiem Atlantyku
Rybę osolić , posypać pieprzem , oprószyć mąką i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano z obu stron .
Utrzeć masło z pozostałymi składnikami .
Przełożyć rybę do naczynia do zapiekanek . Nałożyć na płaty ryby masło z dodatkami . Wstawić do piekarnika i zapiekać 10 minut.
Podawać rybę z ziemniakami z wody ,– polaną masłem które ściekło z ryby przy zapiekaniu .
Utrzeć masło z pozostałymi składnikami .
Przełożyć rybę do naczynia do zapiekanek . Nałożyć na płaty ryby masło z dodatkami . Wstawić do piekarnika i zapiekać 10 minut.
Podawać rybę z ziemniakami z wody ,– polaną masłem które ściekło z ryby przy zapiekaniu .
msewka
Babciagramolka
Nabijaj się nabijaj ( hi hi ) .Ale powiem Ci , że ten ,, bukiecik " w cytrynie to zupełny przypadek . Potrzebowałam soku z cytryny w większej ilości ( robię musztardę domową na Święta ) i pomyślałam ,że mogę tą skórkę wykorzystać do dekoracji ( kiedyś takie stroiki robiłam na stół do galaretek )
luna
jaNina