Sposób przygotowania:
Fale dunaju wg lalunia
Kasia rozpuściłam w rondelku i przestudziłam. Mąkę wymieszałam z proszkiem do pieczenia. Jajka utarłam z cukrem i cukrem waniliowym na puch. Ciągle ucierając dodałam mąkę i rozpuszczoną kostkę do pieczeniaKasia. Ciasto podzieliłam na dwie części. Do jednej z części dodałam kakao i mleko i wymieszałam. Prostokątną formę o wymiarach podstawy 23x30cm. wysmarowałam kostką do pieczeniaKasia i obsypłałam bułką tartą . Do formy włożyłam najpierw jasne, a potem ciemne ciasto. Na cieście ułożyłam rzędami morele z puszki pokrojone w ćwiartki .Formę wstawiłam do nagrzanego piekarnika i piekłam około 35 minut w 180st.C. Krem:Ugotowałam budyń, przestudziłam go i zmiksowałam z miękką kostką do pieczeniaKasia. Krem wyłożyłam na wystudzone ciasto. Przygotowałam polewę. Połamałam dwie tabliczki czekolady nadziewanej mlecznej dodałam do niej 3 łyżki mleka i mieszałam do rozpuszczenia potem wyłączyłam gaz i przestudzoną polewą polałam na górę ciasta na masę budyniową . Wstawiłam do lodówki i oto taki efekt wyszedł .