Sposób przygotowania:
Filet z kurczaka nadziany
Pomidory nacinamy na spodzie robiąc X Zalewamy wrzątkiem. Szynkę kroimy w paski,podsmażamy. Pomidora obieramy ze skóry, przecinamy na połowę usuwamy gniazda nasienne, dodajemy do szynki. Szpatułką rozdrabniamy na mniejsze części. Gdy pomidor się "rozpowiadanie" dodajemy natkę pietruszki, przyprawiamy solą , pieprzem i pieprzem kolorowym. Wyłączmy gaz wsypujemy stary żółty ser - mieszamy. Ser nam zwiążę cały farsz;) Z piersi usuwamy wszelkie zanieczyszczenia, rozcinamy wzdłuż na połowę - nie docinamy do końca. Pierś rozkładamy, przyprawiamy solą i pieprzem, układamy farsz. Zamykamy pierś - spinamy wykałaczkami, kładziemy na rozgrzany tłuszcz na patelni, smażymy pod przykryciem po około 7,5 minuty z każdej strony. Podajemy z frytkami i surówką;)