Sposób przygotowania:
Filet z kurczaka z warzywami i makaronem
Filety z kurczaka umyć, osuszyć, pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą do kurczaka, włożyć na godzinę do lodówki. Następnie mięso razem z posiekana cebulką zrumienić na rozgrzanym oleju. Gdy mięso i cebula się lekko zrumieni wsypać pokrojone pieczarki, chwile poddusić. Po 10-15 minutach dodać pokrojoną w kostkę cukinię, paprykę i obgotowaną fasolę szparagową. Dusić około 10 minut. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić w kostkę, połączyć z mięsem i warzywami, gotować przez chwilę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi. Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, wyłożyć na talerze, nałożyć mięso z warzywami.