Nowa La Boheme

Nowa La Boheme

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Filet z mazurskiego sandacza

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Filet z mazurskiego sandacza podany z duszonymi kurkami i sosem z dzikich raków z koperkiem,to jedna z potraw serwowanych na Balu Prezydenta

Filet z mazurskiego sandacza

Składniki:

Filet z mazurskiego sandacza

 

Sposób przygotowania:

Filet z mazurskiego sandacza
Smażymy filet z sandacza i pieczemy 8 min. w 180C. Mięso raków smażymy z przecierem pomidorowym i cebulą, dodajemy śmietanę i przyprawiamy. Z ziemniaka formujemy koszyczek, frytujemy i nakładamy kurki. Wszystkie składniki nakładamy na talerz i dekorujemy lemonką.



Danie dostępne jest w restauracji Nowa la Boheme.

Tagi:

mięso