wazka2008

wazka2008

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 367]

Filety z brzoskwiniami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Te danie obiadowe, dobrze nadaje się na letnie obiady.

Filety z brzoskwiniami

Składniki:

Filety z brzoskwiniami

 

Sposób przygotowania:

Filety z brzoskwiniami
Składniki marynaty połączyć. Czosnek rozdrobnić. Mięso natrzeć czosnkiem, pokroić w duża kostkę. Włożyć do marynaty na 2 godziny. Mięso wyjąć z marynaty,  obtoczyć w mące. Smażyć na rozgrzanym leju około 10 minut. Pod koniec smażenia dodać masło i marynatę. Brzoskwinie wyjąć z syropu, osączyć, pokroić . Połączyć z mięsem. Podawać z ziemniakami.