Sposób przygotowania:
Garnek pełen różności
Kapustę kiszoną płuczemy kroimy i wkładamy prosto do garnka zalewamy wodą tak ,aby była przykryta. Gdy zacznie się gotować dodajemy liście laurowe, ziele angielskie i grzyby leśne (suche) wcześniej zamoczone i ugotowane z godzinkę. Dorzuciłam 2 kostki wędzone dla smaku, kostki drobiowe. Mieszamy, przykrywamy pokrywką i gotujemy.
W między czasie mięso kroimy w kostkę przekładamy prosto do miseczki i dodajemy ziarenka smaku, przyprawę do gulaszu, przyprawę do mięs klasyczną podlewamy oliwa i mieszamy. Smażymy i wrzucamy do kapusty.
Pętko kiełbasy kroimy w kostkę posypujemy ziarenkami smaku i smażymy, dodajemy również do kapusty. Mieszamy, posypujemy solą, pieprzem.
Pieczarki kroimy wraz z cebulą posypujemy troszkę dla smaku ziarenkami smaku, mieszamy i dusimy około 12 minut a następnie przekładamy do kapusty. Mieszamy dokładnie wszystko.
Przykrywamy pokrywką i gotujemy aż wszystko nabierze wyjątkowego smaku i będzie miękkie.
W między czasie mięso kroimy w kostkę przekładamy prosto do miseczki i dodajemy ziarenka smaku, przyprawę do gulaszu, przyprawę do mięs klasyczną podlewamy oliwa i mieszamy. Smażymy i wrzucamy do kapusty.
Pętko kiełbasy kroimy w kostkę posypujemy ziarenkami smaku i smażymy, dodajemy również do kapusty. Mieszamy, posypujemy solą, pieprzem.
Pieczarki kroimy wraz z cebulą posypujemy troszkę dla smaku ziarenkami smaku, mieszamy i dusimy około 12 minut a następnie przekładamy do kapusty. Mieszamy dokładnie wszystko.
Przykrywamy pokrywką i gotujemy aż wszystko nabierze wyjątkowego smaku i będzie miękkie.