Sposób przygotowania:
Gołąbki z młodej kapusty 3
Kapustę wkładamy do wrzątku uprzednio wycinamy głąb by lepiej liście odchodziły Ugotowałam ryż. Zmieliłam łopatkę dodałam koperek 2 jajka przyprawę do mięsa i ryz wymieszałam Liście z kapusty wyjęłam przestygły i zaczęłam zawijać w nie mięso z ryżem . Do garnuszka wlałam wodę około 1.5 litra dodałam buliony dwa drobiowe ziele angielskie i liść laurowyi przecier pomidorowy zagotowałam dodałam na koniec śmietanę i wymieszałam Do brytfanki przelałam troch sosu pomidorowego wkładałam gołąbki zalałam sosem do pełna i wstawiłam do pieca zapiekałam 1,5 w 170 stopniach godziny w międzyczasie przekładałam je na druga stronę
evita0007
lalunia
Wyszły rewelacyjne :)
zewa