Sposób przygotowania:
Gulasz drobiowy z fasolką szparagową i marchewką
Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy w dużą kostkę. Cebulę i czosnek obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę. Marchew obieramy i kroimy w talarki. Od fasolki szparagowej odcinamy końcówki i kroimy w niewielkie kawałki. Pokrojoną marchewkę i fasolkę myjemy.
Pokrojone mięso, cebulę i czosnek przesmażamy na rozgrzanym oleju i wkładamy do garnka z gotującą się wodą. Dokładamy umytą marchewkę i fasolkę oraz listki laurowe i ziele angielskie, gotujemy do miękkości. Pod koniec gotowania dolewamy wodę ( mi dużo odparowało) i dokładamy koncentrat pomidorowy,przyprawy i zagotowujemy.
Pokrojone mięso, cebulę i czosnek przesmażamy na rozgrzanym oleju i wkładamy do garnka z gotującą się wodą. Dokładamy umytą marchewkę i fasolkę oraz listki laurowe i ziele angielskie, gotujemy do miękkości. Pod koniec gotowania dolewamy wodę ( mi dużo odparowało) i dokładamy koncentrat pomidorowy,przyprawy i zagotowujemy.