Sposób przygotowania:
Gulasz rybny
Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie.Filety pokroić w dużą kostkę,skropić sokiem z cytryny.Szalotki pokroić w drobną kosteczkę.Pomidorki podzielić na połówki.Mocno rozgrzać olej na patelni,porcjami smażyć na nim rybę.przełożyć na talerz przyprawić do smaku solą i pieprzem.Na tym samym tłuszczu przesmażyć przez kilka minut szalotki,nie przerywając mieszania dodać sok pomidorowy i rosół,wymieszać krótko zagotować.Do sosu włożyć rybę,gotować 5min. na bardzo małym ogniu.przyprawić do smaku suszonym koperkiem,solą i pieprzem.Na patelni rozgrzać masło wrzucić pomidorki koktajlowe,dusić 3 min.na małym ogniu i dodać do gulaszu.wlać kremówkę,ostrożnie wymieszać.Podawać z ugotowanym ryżem.