Sposób przygotowania:
Gulasz zapiekany z serem
mięso i warzywa pokroić w średnie kostki ,mięso podsmażamy w garnku dolewamy wodę i dusimy mięso aż do miękkości w tym czasie rozgrzewamy olej i wsypujemy wszystkie warzywa pokrojone w kostkę i dusimy je na patelni.
gdy warzywa będą miekke zalej je wywarem który został z duszenia mięsa mięso doprawić solą i pieprzem a na koniec posypujemy papryką wkładamy całość do naczynia posypujemy serem i pieczemy w temperaturze 180 c na około 50 minut jak ser będzie przypieczony to znaczy że wszystko się udało i będzie przepyszny gulasz ;)
gdy warzywa będą miekke zalej je wywarem który został z duszenia mięsa mięso doprawić solą i pieprzem a na koniec posypujemy papryką wkładamy całość do naczynia posypujemy serem i pieczemy w temperaturze 180 c na około 50 minut jak ser będzie przypieczony to znaczy że wszystko się udało i będzie przepyszny gulasz ;)