Sposób przygotowania:
Indyczy suflet
Mięso dopraw sola i pieprzem.
Marchew i cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Podsmaż mięso na oleju.
Dodaj marchewkę i cebulę.
duś na małym ogniu podlewając wodą.
Bułki pokrój w kostkę i zalej śmietaną.
Wymieszaj z jajkami, solą i pieprzem.
Pieczarki oczyść i pokrój. Duś na oleju.
Mięso wymieszaj z bułkami.Dodaj pieczarki i ser starty na tarce.
Wszystko wymieszaj.Dopraw do smaku.
Przełóż do naczynia żaroodpornego, wysmarowanego masłem.
Piecz 30min w 160stC.
Marchew i cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Podsmaż mięso na oleju.
Dodaj marchewkę i cebulę.
duś na małym ogniu podlewając wodą.
Bułki pokrój w kostkę i zalej śmietaną.
Wymieszaj z jajkami, solą i pieprzem.
Pieczarki oczyść i pokrój. Duś na oleju.
Mięso wymieszaj z bułkami.Dodaj pieczarki i ser starty na tarce.
Wszystko wymieszaj.Dopraw do smaku.
Przełóż do naczynia żaroodpornego, wysmarowanego masłem.
Piecz 30min w 160stC.