malwina1808

malwina1808

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 167]

Indyk z brzoskwiniami 3

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Możesz udekorować żurawiną

Indyk z brzoskwiniami 3

Składniki:

Indyk z brzoskwiniami 3

 

 

Sposób przygotowania:

Indyk z brzoskwiniami 3
Filet pokrój w plastry. Sałatę oczyść. Rozerwij liście i ułóż na półmisku. Na liściach sałaty rozłóż plastry indyka. Brzoskwinie osącz i pokrój w półplasterki. Na każdym kawałku mięsa ułóż brzoskwinię. Żelatynę wymieszaj z bulionem. Połącz ją z winem i gotuj na małym ogniu.Dopraw do smaku solą i cukrem. Pozostaw do ostudzenia. tężącą galaretkę wylej na indyka. Odstaw do lodówki do stężenia.