Sposób przygotowania:
Izaura
Margarynę rozpuszczamy i zagotowujemy wraz z cukrem, kakao i wodą. Gotujemy 5 minut. Następnie odlewamy 1/ szk i studzimy. Do masy kakaowej dodajemy żółtka, mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodajemy ubitą pianę z białek wraz z dodatkiem szczypty soli. Delikatnie mieszamy. Masa serowa: Jajka ucieramy z cukrem, cukrem waniliowym i masłem. Następnie dodajemy twaróg (może być z wiaderka). Na koniec dodajemy budyń. Dokładnie mieszamy. 3/4 części ciasta ciemnego wylewamy na dno formy. Wykładamy masę serową, którą oblewamy pozostałym ciastem. Pieczemy ok 1 godzinę w 180 stopniach. Po upieczeniu i wystudzeniu polewamy odłożoną polewą czekoladową. Możemy posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego!