Sposób przygotowania:
Jesienne smakołyki na talerzu
1-Jajka miksuje z cukrem i cukrami waniliowymi 3 sztukami na puszysta masę.
2 - Dodaje rozpuszczoną Kasie do masy do tego dodaje mąkę z proszkiem do pieczenia.
3- Nadal miksuję, większą połowę wylewam ciasta do blaszki , na to wykładam jabłka ze słoika i kładę na całe ciasto.
4-Do drugiej części ciasta dodaję kakao i śmietanę miksuję , wylewam na jabłka.
5- Piekę w 180 stopniach 45 minut
6-Po ostudzeniu polewam lukrem robię go z jednego białka i szklanki cukru pudru smacznego
2 - Dodaje rozpuszczoną Kasie do masy do tego dodaje mąkę z proszkiem do pieczenia.
3- Nadal miksuję, większą połowę wylewam ciasta do blaszki , na to wykładam jabłka ze słoika i kładę na całe ciasto.
4-Do drugiej części ciasta dodaję kakao i śmietanę miksuję , wylewam na jabłka.
5- Piekę w 180 stopniach 45 minut
6-Po ostudzeniu polewam lukrem robię go z jednego białka i szklanki cukru pudru smacznego
nokia
Elusialew1