Sposób przygotowania:
kiełbasa zapiekana z warzywami
Kiełbasę pokroić w większe kawałki i podsmażyć (w rondlu) . Odłożyć na talerz . Na olej wrzucić pokrojone w krążki cebulę i seler , po chwili dorzucić jabłka pokrojone w większą kostkę i czosnek przeciśnięty przez praskę . Całość wymieszać i smażyć 3-4 minuty . Dodać wywar z kurczaka , sok jabłkowy , tymianek , sól , pieprz i pokrojone w kostkę ziemniaki . Doprowadzić do wrzenia , zmniejszyć ogień i gotować 10 minut . Dodać kiełbasę , kukurydzę i pokrojoną w plastry cukinię . przykryć i gotować kolejne 10 minut . Wyłączyć i posypać natką .
Najlepiej smakuje z bułką
Najlepiej smakuje z bułką
s-belata
bernika
bogda46
Bez obrazy , ale widocznie robiłaś takie zdjęcia skoro wiesz jak wychodzą . Ja nie mam czasu na takie zabawy .
Henia
I nigdy pewnie nie miałaś czasu na kopiowanie! Przecież to doskonale widać! Po co to robisz?! Nie możesz jak inni spokojnie, uczciwie?! Przecież nie liczba przepisów i punktów decyduje o popularności kucharza! Nie tak dawno biłaś się w piersi na forum. Myślałaś, że już przyschło i można znowu?! I nie radzę obrażać ani berniki ani nikogo innego, bo agresja sprawy nie załatwia.
hen