Sposób przygotowania:
Kolorowe mini deserki
Deser I - Ubijamy śmietanę według przepisu na opakowaniu, delikatnie wmieszać pokrojone na drobną kostkę brzoskwinie. Galaretkę rozpuszczamy odkładamy do zastygnięcia, następnie kroimy w kostkę kładziemy na wierzch. Deser II - Owoce obieramy, kroimy w drobną kosteczkę - łączymy je razem w misce. Wymieszane owoce przekładamy po łyżce do foremek. Ubijamy bitą śmietanę wykładamy na owoce w foremce. Deserek III - Gotowe biszkopty kruszymy po jednym do foremki. Miękkie masło ucieramy na puch, następnie dodajemy do niego po łyżce gotowego kremu i ucieramy na jednolitą masę. Przygotowaną masę nakładamy po jednej łyżce na pokruszone biszkopty w foremce. Na wierzch kremu kruszymy drugim biszkopt. Można wbić w deser połówkę biszkoptu. Deser IV - Gotujemy budyń według przepisu, przelewamy do foremek, odkładamy do ostygnięcia. Płatki czekoladowe pokruszyć nie za drobno posypać wierzch ostudzonego kisielu.