Sposób przygotowania:
Kolorowe roladki
Płaty schabu rozbijamy na cieniutkie plastry,posypujemy z każdej strony czubricą zieloną.Odstawiamy na 20 minut do lodówki. W tym czasie gotujemy w osolonym wrzątku fasolkę szparagową na półmiękko,odcedzamy zostawiamy do wystygnięcia. Por kroimy w krążki, paprykę czerwoną w paseczki,ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. Układamy warzywa na mięsie równomiernie,posypujemy startym serem,zawijamy w roladki,panierujemy w rozkłóconym jajku z solą oraz bułce tartej wymieszanej z sezamem,smażymy na oleju pod przykryciem na wolnym ogniu aż będą miękkie i upieczone w środku.
![Kolorowe roladki Kolorowe roladki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-roladki-291743.jpg)
![Kolorowe roladki Kolorowe roladki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-roladki-291744.jpg)
![Kolorowe roladki Kolorowe roladki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-roladki-291745.jpg)
![Kolorowe roladki Kolorowe roladki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowe-roladki-291746.jpg)
monikaT83
2milutka
:))))