Sposób przygotowania:
kotleciki warzywne
1 obrane marchewki i ziemniaki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Wymieszać,dodać drobno posiekany koperek,jajka,mąkę oraz bułkę tartą.Doprawić solą i pieprzem.Masę dokładnie wymieszać.
2 Przygotować sos:musztardę,majonez i keczup starannie utrzeć,ewentualnie doprawić do smaku.
3 niewielkie porcje ciasta wykładać łyżką na rozgrzany olej i smażyć na złoto z obu stron.Każdy z kotlecików warzywnych polać sosem z majonezu,keczupu i musztardy oraz ozdobić kostką sera feta
2 Przygotować sos:musztardę,majonez i keczup starannie utrzeć,ewentualnie doprawić do smaku.
3 niewielkie porcje ciasta wykładać łyżką na rozgrzany olej i smażyć na złoto z obu stron.Każdy z kotlecików warzywnych polać sosem z majonezu,keczupu i musztardy oraz ozdobić kostką sera feta