Sposób przygotowania:
Kotlet schabowy inaczej
Jajka rozbić widelcem. Kotlety rozklepać tłuczkiem do mięsa niezbyt cienko. Każdy kotlet posypać solą i pieprzem i włożyć do rozbitych jajek na ok. pół godziny. Po tym czasie, kotlety obtoczyć w mące i usmażyć z obu stron.
Pieczarki usmażyć z cebulką na tłuszczu. Na każdy kotlet nałożyć część podsmażonych pieczarek i przykryć je plastrem sera Capresi. Przykryć na chwilę patelnię z kotletami pokrywką, lub włożyć do mikrofali, alby ser się lekko roztopił.
Pieczarki usmażyć z cebulką na tłuszczu. Na każdy kotlet nałożyć część podsmażonych pieczarek i przykryć je plastrem sera Capresi. Przykryć na chwilę patelnię z kotletami pokrywką, lub włożyć do mikrofali, alby ser się lekko roztopił.
Babciagramolka
luna
kinga
iwi69
msewka
misia53
dusia30
grazka
Dorcia