Sposób przygotowania:
Kotlet z kurczaka z pieczarkami
Piersi przekroić na pół tak by były 4 kotlety . Rozbić tłuczkiem do mięsa . Posolić i posypać pieprzem. Obtoczyć w mące , jajku i bułce tartej. Usmażyć na rumiano na oleju.
Pieczarki pokroić na plasterki i usmażyć na oleju na rumiano. Posolić .Zdjąć z patelni bez tłuszczu.
Na każdy kotlet położyć porcję pieczarek i posypać utartym serem.
Kotlety ułożyć na patelni na oleju na którym sie smażyły , przykryć pokrywką i trzymać na bardzo małym gazie aż ser zacznie sie topić .
Pieczarki pokroić na plasterki i usmażyć na oleju na rumiano. Posolić .Zdjąć z patelni bez tłuszczu.
Na każdy kotlet położyć porcję pieczarek i posypać utartym serem.
Kotlety ułożyć na patelni na oleju na którym sie smażyły , przykryć pokrywką i trzymać na bardzo małym gazie aż ser zacznie sie topić .