Sposób przygotowania:
Kotlety mielone z dorsza
Rybę mielimy lub np. rozdrabniamy (ja zrobiłam to blenderem). Dodajemy pozostałe składniki oraz przyprawy. Całość mieszamy na jednolitą masę. Z masy formujemy niewielkie kotleciki, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podajemy np. z ziemniaczkami i ulubioną surówką.
Podajemy np. z ziemniaczkami i ulubioną surówką.
![Kotlety mielone z dorsza Kotlety mielone z dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-dorsza-349682.jpg)
![Kotlety mielone z dorsza Kotlety mielone z dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-dorsza-349684.jpg)
![Kotlety mielone z dorsza Kotlety mielone z dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-dorsza-349685.jpg)
![Kotlety mielone z dorsza Kotlety mielone z dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-mielone-z-dorsza-349688.jpg)