Sposób przygotowania:
krokiet z grzybami
Kapuste drobno kroimy w kostke i gotujemy do miękkosci, pieczarki jesli sa male kroimy w półplasterki, jesli duze w cienką kostke i dusimy do miękkosci na 2 łyżkach margaryny. Cebulke kroimy w drobniutka kostke i smażymy na pozostalym tłuszczu. gdy wszystko jest miekkie łaczymy ze sobą dajem jajka i doprawiamy, dokładnie mieszamy.
ze skladników na nalesniki wyrabiamy cioasto i smazymy nalesniki (wychodzi ok 20 sztuk)
farsz nakladamy na srodek nalesnika i skladamy w kopertke, panierujemy w jaku i bułce, smażymy.
ze skladników na nalesniki wyrabiamy cioasto i smazymy nalesniki (wychodzi ok 20 sztuk)
farsz nakladamy na srodek nalesnika i skladamy w kopertke, panierujemy w jaku i bułce, smażymy.