Sposób przygotowania:
Krokiety naleśnikowe z mięsem
Mięso gotujemy do miękkości razem z cebulą. Studzimy i przepuszczamy przez maszynkę. Doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie wyrabiamy na gładki farsz. Ciasto naleśnikowe przygotowujemy, mieszając podane składniki. Smażymy na oleju. Na każdy naleśnik nakładamy porcję farszu i zawijamy w "kopertę". Tak przygotowane krokiety panierujemy w jajku i tartej bułce i smażymy na oleju na złoty kolor z obu stron.
![Krokiety naleśnikowe z mięsem Krokiety naleśnikowe z mięsem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-nalesnikowe-z-miesem-290896.jpg)
![Krokiety naleśnikowe z mięsem Krokiety naleśnikowe z mięsem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-nalesnikowe-z-miesem-290897.jpg)
![Krokiety naleśnikowe z mięsem Krokiety naleśnikowe z mięsem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-nalesnikowe-z-miesem-290898.jpg)
![Krokiety naleśnikowe z mięsem Krokiety naleśnikowe z mięsem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-nalesnikowe-z-miesem-290899.jpg)