Sposób przygotowania:
Krokiety z mięsem i pieczarkami 2
Obierz pieczarki i je dokładnie umyj, posiekaj je w kostkę i wrzuć na patelnię. Smaż je na małym ogniu na oleju. Obierz cebulę i ją umyj, posiekaj drobno i podsmaż na patelni na małym ogniu. Mięso mielone dopraw vegetą i pieprzem. Podsmaż je na patelni, mieszając próbuj rozbić jak najdrobniej. Pieczarki i cebulę wrzuć do miski, do nich dorzuć mięso i dopraw solą, czosnkiem i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Do wysokiego naczynia wrzuć mąkę, mleko, wodę i jajka dodaj sól i pieprz i wymieszaj składniki mikserem. Podgrzej patelnię z olejem. Wysmaż naleśniki. Gdy naleśniki wystygną nałóż na nie farsz i zawiń je. Przed jedzeniem obtocz je w jajku następnie w bułce tartej i podsmaż je . Smacznego
![Krokiety z mięsem i pieczarkami 2 Krokiety z mięsem i pieczarkami 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-miesem-i-pieczarkami-2-189991.jpg)
![Krokiety z mięsem i pieczarkami 2 Krokiety z mięsem i pieczarkami 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-miesem-i-pieczarkami-2-189992.jpg)
![Krokiety z mięsem i pieczarkami 2 Krokiety z mięsem i pieczarkami 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-miesem-i-pieczarkami-2-189993.jpg)
![Krokiety z mięsem i pieczarkami 2 Krokiety z mięsem i pieczarkami 2](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-miesem-i-pieczarkami-2-189994.jpg)