mkowalski

mkowalski

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 286]

Kurczak z fasolką i pieczarkami.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 1/5 głosów: 1

Pyszna potrawa - kurczak z fasolką szparagową i pieczarkami.

Kurczak z fasolką i pieczarkami.

Składniki:

Kurczak z fasolką i pieczarkami.

 

Sposób przygotowania:

Kurczak z fasolką i pieczarkami.
Filet z kurczaka pokroić w kostkę posypać vegetą oraz przyprawą do kurczaka. Usmażyć na rozgrzanym oleju. Pieczarki oczyścić i pokroić w paski. Cebulę pokroić w piórka. Podsmażyć na maśle. Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie. Marchew pokroić. Składniki przełożyć do garnka, dodać śmietanę , vegetę, oregano oraz pieprz ziołowy. Następnie dusić przez około 7 minut.