Sposób przygotowania:
Łosoś smażony na maśle
Filety łososia posolić i popieprzyć .Skropić sokiem z cytryny i zostawić na 15 minut .Odsączyć , posypać mąką (strząsnąć jej nadmiar ). Na patelni rozgrzać masło z olejem. Smażyć na rumiano z obu stron . Podawać gorący na ogrzanym talerzu z kawałkiem cytryny .
msewka
msewka
tomek
Babciagramolka
O ! Dzięki za podpowiedź .
Kilmeny
Babciagramolka
Racja - powinnam te przepisy oznaczać jako semiwegetariańskie , ale takiej opcji nie ma . Mam tylko nadzieję ,że Ci którzy są wegetarianami znają zasady swojej diety i zauważą moją pomyłkę , a dla tych którzy po prostu szukają czegoś lekkiego i dla tego zaglądają w przepisy wegetariańskie przepisy przydadzą się . Sama nie mogę zmienić kategorii .Postaram się na przyszłość uważać by nie wprowadzić nikogo w błąd .