luna19

luna19

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 572]

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Pyszny łosoś z piekarnika - polecam

 Łosoś z piekarnika z pieczarkami

Składniki:

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Łosoś z piekarnika z pieczarkami
Łososia posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny
ułożyć na posmarowanej olejem brytwannie.
Piec ok 30-40 min w temp 180 st

Pieczarki opłukać panierowac w jajku i tartej bułce smażyć na złoty kolor..

Upieczonego łososia ułożyć na półmisku, z boku wsypać usmażone pieczarki i udekorować dowolnie

Tagi:

jajko tarta jajka