piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Mięso z pieczarkami i serem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszne mięso z pieczarkami i serem

Mięso z pieczarkami i serem

Składniki:

Mięso z pieczarkami i serem

 

 

Sposób przygotowania:

Mięso z pieczarkami i serem
Na początek mięso z indyka umyć , pokroić w plastry naciąć w każdej z nich kieszonkę . Pieczarki umyć , oczyścić , pokroić i usmażyć na oliwie z dodatkiem soli i pieprzu , wyjąc odsączyć i powkładać w kieszonki mięsa . Następnie jeżeli zachodzi taka potrzeba owinąć nicią bawełnianą i wykładać na rozgrzana oliwę na patelni smażyć aż się zrumieni z każdej strony. Dodając posiekane zioła . Ser potrzeć na tarce o małych oczkach , wrzucić do garnka , dolać odrobinkę śmietany i poczekać aż się roztopi na małym ogniu. Następnie faszerowane mięso wyjąć i polać roztopionym serem.