agabi22

agabi22

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 523]

Moje schabowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

taki o zwykły schabowy :)

Moje schabowe

Składniki:

Moje schabowe

 

Sposób przygotowania:

Moje schabowe
mięso dzielimy na kotlety, następnie rozbijamy tłuczkiem do mięsa i namaczamy w mleku.obsypujemy solą i pieprzem z obu stron. kotlety obtaczamy w jajku a następnie w bułce tartej. Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Pieczarki oraz cebulę pokroić w drobną kostkę podsmażyć na oliwie z dodatkiem wyciśniętego czosnku/ Układać około 1 łyżki pieczarek na każdej sztuce mięsa. Zapiekać jeszcze 10 minut w temp 160 stopni.

Smacznego:)