Sposób przygotowania:
Muffinki Choinki
Muffiny: W jednej misce mieszam suche składniki (mąkę, sodę, proszek, przyprawę do piernika i cukier), a w drugiej misce mieszam mokre składniki (mleko, jajko, olej, stopioną czekoladę i miód). Następnie łączę razem suche składniki z mokrymi i ubijam mikserem. Ciastem napełniam 12 papierowych foremek do muffinek (papilotek), napełniam je do 2/3 wysokości. Piekę muffiny około 15-20 minut w temperaturze ok.180-190*C.Krem: Masło ucieram do białości. Stopniowo dodaję cukier puder cały czas ucierając. Następnie także stopniowo dodaję serek kremowy i dalej ucieram. Na końcu dodaję zielony barwnik i mieszam dokładnie. Wstawiam krem do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzony krem nabieram łyżeczką, nakładam na babeczkę, wstawiam do lodówki, następnie kładę kolejną łyżeczkę kremu, znów wstawiam do lodówki i powtarzam czynność. Dekoruję cukrowymi gwiazdkami. Przechowuję babeczki z kremem w lodówce.