Sposób przygotowania:
Muffiny czekoladowo-brzoskwiniowe
W jednym naczyniu roztrzepać trzepaczką mleko,olej,jajka i sól.Do drugiego naczynia wsypać mąkę, cukier puder,proszek do pieczenia,sodę, kakao. Czekoladę pokroić na małe kawałki, podobnie brzoskwinie.Do suchych składników wrzucić czekoladę, wymieszać i wlać mokre składniki, wsypać brzoskwinie i wymieszać.Piekarnik nagrzać do 200 stopni (termoobieg).Do formy na minimuffiny 12 sztuk włożyć papierowe papilotki, napełnić do połowy ciastem i piec ok.25 minut. Składników wystarcza na ok.34 minimuffiny. Można je jeść na ciepło i na zimno.Ja swoje polukrowałam, ale można polać polewą czekoladową lub oprószyć cukrem pudrem.Długo utrzymują świeżość,w kolejne dni są wilgotniejsze.
Natala1210
Weronka
szpinat
Netka
misia53
margolata
Sarenka
iwi69
Niuniaczka
A.B.