Sposób przygotowania:
Muffiny nadziewane
Nastawiamy piekarnik na 210 stopni. Do wysokiego naczynia wsypujemy mąkę , cukier, proszek do pieczenia i sodę , delikatnie mieszamy , dodajemy margarynę i miksujemy stopniowo mleko i na końcu jajka .Mieszamy aż do uzyskania jednolitej masy pozbawionej grudek . Ścieramy gorzką czekoladę na tarce , dodajemy do masy Masa powinna być gęsta , nakładamy ją łyżką do sylikonowych foremek lub do papilotów . Wkładamy do piekarnika na jakieś 30 minut. W tym czasie gotujemy budyń według przepisu na opakowaniu , odstawiamy do wystygnięcia. Gdy ciastka i budyń wystygną zabieramy się za dekorację. przecinamy ciastka i nakładamy budyń, górę posypujemy cukrem , lub robimy dekoracje z czekolady i wiśni .
Edward mistrz kuchni
mariel78
zewa
zewa
mariel78
mariel78