Sposób przygotowania:
Muszle z fetą i warzywami
Gotujemy makaron muszle w osolonej wodzie 18 min/miękkie. Wszystkie składniki kroimy drobno jak na sałatkę , mieszamy łączymy z połową sosu czosnkowego. Doprawiamy według uznania i nadziewamy muszle. Podajemy z resztą sosu.Schładzamy w lodówce. Farsz można połączyć z samym majonezem lub samym jogurtem naturalny. Smacznego
![Muszle z fetą i warzywami Muszle z fetą i warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muszle-z-feta-i-warzywami-259504.jpg)
![Muszle z fetą i warzywami Muszle z fetą i warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muszle-z-feta-i-warzywami-259505.jpg)
![Muszle z fetą i warzywami Muszle z fetą i warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/muszle-z-feta-i-warzywami-259506.jpg)