Sposób przygotowania:
Naleśniki z dodatkami Kaja35
Na początek do miseczki wsypałam mąkę, wbiłam jajka, dodałam cukier waniliowy, cukier kryształ aromat, sól do smaku, mleko wymieszałam z wodą i dodałam do reszty składników oraz wymieszałam mikserem na małych obrotach. Następnie Oczyszczone i ugotowane pieczarki wraz z pokrojoną na cienkie plasterki kiełbasą podsmażyłam na patelni w rozgrzanym oleju. Między czasie smażyłam naleśniki na osobnej patelni na rumiany kolor z obu stron. Usmażone naleśniki ostudziłam na każdym z nich ułożyłam usmażone grzyby wraz z kiełbasą na wierzch ułożyłam po grubszym plasterku sera zawinęłam w rulonik tak by się nie otwierały. Przygotowane naleśniki ułożyłam w naczyniu żaroodpornym i podpiekłam w piekarniku w 180 stopniach około 10 minut.

