Sposób przygotowania:
Palce lizać wg hubertxd
Ciasto: Białka jajka ubijamy, dodajemy następnie dodajemy cukier, żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia. Ciasto pieczemy na złoty kolor. Masa: Żółtka jajka mieszamy z mąką i mlekiem. Gotujemy na wolnym ogniu stale mieszając. Masło ucieramy ze szklanką cukru pudru i łączymy z budyniem. Do masy (zależnie od upodobań) można dodać wiórki kokosowe). Piana: W pół szklanki gorącej i przegotowanej wody rozpuszczamy żelatynę. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy szklankę cukru i wlewamy ostudzoną żelatynę. Mieszamy i od razu wykładamy na masę. Polewa: Margarynę roztapiamy, po czym dodajemy kakao i cukier. Ucieramy łyżką do czasu, aż nieco wystygnie. Następnie dodajemy roztrzepane jajko - ucieramy i wylewamy na pianę.