Sposób przygotowania:
Panga po grecku
RYBA Rybę przygotować na kawałki. Przyprawić przyprawą do ryb. W jednej misce uszykować rozkłócone jajka a w drugiej bułkę tarta, i w następnej mąkę. Kawałki ryb obtoczyć w mące następnie w jajku a na końcu w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i przygotowaną rybę smażyć z obu stron. Po usmażeniu pozostawić aż do ostygnięcia
ZALEWA warzywa zetrzeć na tarce na grubszych oczkach. wrzucić do garnka i gotować w 3 l wody.Po ugotowaniu warzyw dodać do nich 1/4 oleju koncentrat i zioła i doprawić przyprawą uniwersalną. Po 15 minutach gotowania dodać obraną całą cebulę.gotować jeszcze przez 15 minut. następnie pozostawić do ostygnięcia.
RYBA W ZALEWIE Do przygotowanej miski włożyć na dnie warstwę ryby następnie zalać zalewą. i następnie znów warstwa ryby i zalewa i tak do wykorzystania całości ryby i zalewy
ZALEWA warzywa zetrzeć na tarce na grubszych oczkach. wrzucić do garnka i gotować w 3 l wody.Po ugotowaniu warzyw dodać do nich 1/4 oleju koncentrat i zioła i doprawić przyprawą uniwersalną. Po 15 minutach gotowania dodać obraną całą cebulę.gotować jeszcze przez 15 minut. następnie pozostawić do ostygnięcia.
RYBA W ZALEWIE Do przygotowanej miski włożyć na dnie warstwę ryby następnie zalać zalewą. i następnie znów warstwa ryby i zalewa i tak do wykorzystania całości ryby i zalewy