magda2685

magda2685

Kucharz
[Przepisów: 10]

Panga w sosie śmietanowo-czosnkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

łatwe w przygotowaniu i smaczne:)

Panga w sosie śmietanowo-czosnkowym

Składniki:

Panga w sosie śmietanowo-czosnkowym

 

 

Sposób przygotowania:

Panga w sosie śmietanowo-czosnkowym
Filety posypać solą i pieprzem i podsmażyć na rozgrzanej patelni.SOS: do miseczki wlać śmietane,wycisnąć 4 ząbki czposnku,dodać 2 łyżki musztardy francuskiej całość wymieszać. W naczyniu żaroodpornym ułożyć podsmażoną pangę, całość polać przygotowanym sosem dodać zioła prowansalskie oraz sól i pieprz dla smaku.Całość posypać tartym serem zapiekać 20min w 200 stopniach.smacznego:)

Tagi:

sery zioła ser