Sposób przygotowania:
Panga w warzywach 3
Warzywa obrać, opłukać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Przełożyć warzywa do garnka, podlać 0,5 szkl wody, dusić na wolnym ogniu. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, przesmażyć na oleju. Dodać cebulę do warzyw, razem z przyprawami, dusić do miękkości warzyw. Pod koniec duszenia dodać miód i koncentrat pomidorowy, wymieszać, odstawić do ostygnięcia. Rozmrożoną rybę, dobrze obsypać przyprawą do ryb, odstawić na 2 godz.w chłodne miejsce. Rybę obtaczać w mące, zanurzać w rozmąconym jajku z solą i pieprzem, smażyć na dobrze rozgrzanym oleju, na złoty kolor. W salaterce ułożyć na przemian warzywa,ryba. Na wierzchu układamy warstwę warzyw.