carmen1051

carmen1051

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 115]

Paszteciki drobiowe 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Smaczne paszteciki drobiowe

Paszteciki drobiowe 2

Składniki:

Paszteciki drobiowe 2

 

 

Sposób przygotowania:

Paszteciki drobiowe 2
Mięso gotujemy do miękkości. Kiedy mięso wystygnie obieramy i kroimy bardzo drobno lub mielimy w maszynce. Ziemniaki gotujemy i rozgniatamy. Cebule obieramy, kroimy na drobna kostke i przesmażamy aż się zeszkli. Grzyby gotujemy do miękkości. Kiedy będą ugotowane drobno siekamy lub mielimy w maszynce. Wszystkie składniki razem łączymy, dodajemy jajko, tartą bułkę, sól i pieprz. Całość dokładnie wyrabiamy i formujemy prostokątne paszteciki. Obtaczamy w bułce i smażymy na gorącym oleju.