Sposób przygotowania:
Pęczak ze szpinakiem w asyście białej kiełbasy
Pęczak gotujemy w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odstawiamy.
Na maśle podsmażamy wyciśnięty czosnek z szpinakiem. Mieszamy. Dodajemy wcześniej ugotowany pęczak, mieszamy.
Doprawiamy solą , pieprzem i kilkoma łyżkami śmietany. Na patelni grillowej podsmażamy plasterki białej kiełbasy.
Pęczak ze szpinakiem wykładamy na talerz dodajemy grillowaną kiełbasę i podajemy.
Na maśle podsmażamy wyciśnięty czosnek z szpinakiem. Mieszamy. Dodajemy wcześniej ugotowany pęczak, mieszamy.
Doprawiamy solą , pieprzem i kilkoma łyżkami śmietany. Na patelni grillowej podsmażamy plasterki białej kiełbasy.
Pęczak ze szpinakiem wykładamy na talerz dodajemy grillowaną kiełbasę i podajemy.
Magdalena88
Marika-