Sposób przygotowania:
Pieczona panga z warzywami
Kalafior płuczemy i wstawiamy w lekko osolonej wodzie, do miękkości.
Kapustę myjemy i szatkujemy następnie dusimy w garnku z dodatkiem wody i margaryny i przyprawami, od czasu do czasu mieszając przez około 20-25min.
Filety rybne , wcześniej rozmrażamy posypujemy wszystkimi przyprawami i układamy na folie aluminiowa, zawijając, podlewamy odrobina oleju. I wkładamy do piekarnika na około 20min w temp 150sto w tym czasie przygotowujemy sałatkę pomidory,paprykę myjemy i kroimy na mniejsze kawałki, ogórka myjemy i kroimy , doprawiamy do smaku pieprzem sola i szczypiorkiem. Do kalafiora musimy usmażyć tez bułkę tarta, rozgrzewamy na patelni margarynę i dodajemy bułkę tarta, przysmazamy chwilke i zdejmujemy z ognia.
Kapustę myjemy i szatkujemy następnie dusimy w garnku z dodatkiem wody i margaryny i przyprawami, od czasu do czasu mieszając przez około 20-25min.
Filety rybne , wcześniej rozmrażamy posypujemy wszystkimi przyprawami i układamy na folie aluminiowa, zawijając, podlewamy odrobina oleju. I wkładamy do piekarnika na około 20min w temp 150sto w tym czasie przygotowujemy sałatkę pomidory,paprykę myjemy i kroimy na mniejsze kawałki, ogórka myjemy i kroimy , doprawiamy do smaku pieprzem sola i szczypiorkiem. Do kalafiora musimy usmażyć tez bułkę tarta, rozgrzewamy na patelni margarynę i dodajemy bułkę tarta, przysmazamy chwilke i zdejmujemy z ognia.